Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2015

Καλάβρυτα :"Ξύλο" σε ταβέρνα μεταξύ δημοτικών συμβούλων! Το χρονικό και οι δηλώσεις.

Καλάβρυτα: Έπεσε "ξύλο" σε ταβέρνα μεταξύ δημοτικών συμβούλων!

Χαμός φέρεται να έγινε σε ταβέρνα των Καλαβρύτων με δημοτικούς συμβούλους, σύμφωνα τουλάχιστον με τα όσα αναφέρει ανακοίνωση της δημοτικής αρχής του Γιώργου Λαζουρά να παίζουν τις μπουνιές.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Παπακανέλλου της παράταξης Δ.ΕΚ.Α. του Δημήτρη Κατσικόπουλου μαζί με έναν συγγενή του «εντελώς απρόκλητα, τέλεσαν, πλήθος σοβαρών και αξιόποινων πράξεων, σε βάρος τεσσάρων δημοτικών συμβούλων των Καλαβρύτων (σωματικές βλάβες, δυσφημήσεις, εξυβρίσεις, απειλές, προπηλακισμούς, καταδιώξεις, βλασφημίες).

Πηγή :http://www.patrasevents.gr

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Η Ένταση μεταξύ δημοτικών Συμβούλων κατέληξε στο Αστυνομικό τμήμα 

Στο αστυνομικό τμήμα Καλαβρύτων διανυκτέρευσαν σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kalavrytanews.com, τρεις δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Καλαβρύτων μετά την έντονη αντιπαράθεση μεταξύ συμβούλων της δημοτικής αρχής και της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Καλαβρύτων. Η ένταση που είχε ξεκινήσει απο το συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου χθες το βράδυ, συνεχίστηκε σε ταβέρνα των Καλαβρύτων όταν συναντήθηκαν τα "αντίπαλα" στρατόπεδα και τα "γαλλικά" είχαν την τιμητική τους με αποτέλεσμα να μετατρέψουν σε "ρινγκ" την ταβέρνα και να καταλήξουν στο αστυνομικό τμήμα....Η αστυνομία αναζητούσε όλη τη νύχτα δύο ακόμα άτομα (και οι δυο δημοτικοί σύμβουλοι) αλλά εξαφανισμένοι απέφυγαν την αυτόφωρη διαδικασία. Να σημειωθεί οτι στην ταβέρνα και λίγο πριν το συμβάν ήταν και ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Λαζουράς. Η συνέχεια στο δικαστήριο...... Πηγή:http://www.kalavrytanews.com

Γ. Λαζουράς: Οργή και αγανάκτηση για το δημοτικό σύμβουλο κ. Παπακανέλλο. Αν έχει στοιχειώδη ευθιξία, πρέπει να παραιτηθεί, αλλιώς, να διαγραφεί από την παράταξή του.

Με οργή και αγανάκτηση, καταδικάζουμε, την απαράδεκτη και εγκληματική συμπεριφορά του δημοτικού συμβούλου Καλαβρύτων Γεωργίου Παπακανέλλου (της παράταξης Δ.Ε.Κ.Α. του κ. Δημήτρη Κατσικόπουλου) και συγγενούς του, οι οποίοι, χθες το βράδυ, σε κατάστημα – ταβέρνα των Καλαβρύτων, εντελώς απρόκλητα, τέλεσαν, πλήθος σοβαρών και αξιόποινων πράξεων, σε βάρος τεσσάρων δημοτικών συμβούλων των Καλαβρύτων (σωματικές βλάβες, δυσφημήσεις, εξυβρίσεις, απειλές, προπηλακισμούς, καταδιώξεις, βλασφημίες) και επίσης προσέβαλαν, λόγω και έργω, το Δήμαρχο και άλλη δημοτική σύμβουλο, οι οποίοι τελούν, υπό κατάσταση, συγκλονισμού και ανησυχίας, για τις απρόκλητες αυτές αξιόποινες πράξεις. 
Τέτοιες εγκληματικές πράξεις, σαν του παραπάνω δημοτικού συμβούλου, είναι πρωτοφανείς και πρωτόγνωρες, για τα Καλάβρυτα, χαρακτηρίζουν αυτούς που τις τέλεσαν και καταδικάζονται, απερίφραστα, από τους φιλήσυχους, ευυπόληπτους και νομοταγείς Καλαβρυτινούς πολίτες. 
Από τον παραπάνω δημοτικό σύμβουλο, δεν αναμένουμε, να έχει τη στοιχειώδη ευθιξία να παραιτηθεί. Όμως, από τον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Δ.Ε.Κ.Α. κ. Δημήτρη Κατσικόπουλο και τους υπόλοιπους επτά (7) δημοτικούς συμβούλους, μέλη της, οι οποίοι, με ευσυνειδησία, σοβαρότητα και το επιβαλλόμενο ήθος, επιτελούν το έργο τους, αναμένουμε όχι, απλώς, τη δημόσια καταδίκη της εγκληματικής αυτής συμπεριφοράς, αλλά και την άμεση διαγραφή του, από τη δημοτική τους παράταξη, την οποία, με τις πράξεις του, επίσης, δυσφημεί και προσβάλλει.
Είμαι βέβαιος, ότι οι έντιμοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης Δ.Ε.Κ.Α. δε θα ανεχθούν, τέτοιες προσβολές και θα αποβάλλουν από την παράταξή τους τον παραπάνω δημοτικό σύμβουλο. 
Ασφαλώς και η πρωτόγνωρη, για τα Καλάβρυτα, αυτή συμπεριφορά, θα συζητηθεί και στο Δημοτικό Συμβούλιο και θα τύχει, της δέουσας ποινικής και αστικής μεταχείρισης, από τη Δικαιοσύνη. 
Οι πολίτες του Δήμου Καλαβρύτων και ιδίως οι νέοι μας, από τους οποίους είναι άγνωστα και πρωτόγνωρα αυτά τα «ήθη» του παραπάνω δημοτικού συμβούλου, είμαι βέβαιος ότι, απεχθάνονται και εκφράζουν τον αποτροπιασμό και την απερίφραστη καταδίκη τους.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ
                                                                                                                        Γιώργος Λαζουράς
 Πηγή:http://lazourasg.blogspot.gr
  

Δ. Κατσικόπουλος: Η παράταξη μας καταδικάζει τα φαινόμενα βίας απ όπου κι αν αυτα προέρχονται. 

Ανακοίνωσή της η παράταξη "Δημοκρατική Ενότητα Καλαβρυτων" (ΔΕΚΑ) για το χθεσινοβραδινό συμβάν μεταξύ δημοτικών συμβούλων στα Καλάβρυτα . Η ανακοίνωση έχει ως εξής: "Η παράταξη μας, "Δημοκρατική Ενότητα Καλαβρυτων" (ΔΕΚΑ), καταδικάζει απερίφραστα τα φαινόμενα βίας απ όπου κι αν αυτα προέρχονται. Για το χθεσινοβραδινο συμβάν που έλαβε χώρα στα Καλάβρυτα, εκτός Δημοτικού Συμβουλίου και στο οποίο ενεπλάκησαν Δημοτικοί Σύμβουλοι πλειοψηφίας και μείζονος αντιπολιτευσης, το λόγο εχει η δικαιοσύνη στην οποία ήδη προσέφυγαν."   Πηγή:http://www.kalavrytanews.com

 

Γ. Παπακανέλλος: Φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης

Απάντηση στην ανακοίνωση του Δημάρχου Καλαβρύτων για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στα Καλάβρυτα μεταξύ δημοτικών συμβούλων, δίνει με επιστολή του ο δημοτικός σύμβουλος Γεώργιος Παπακανέλλος.

Η επιστολή έχει ως εξής: 

"Φωνάζει ο «κλέφτης» για να φοβηθεί ο νοικοκύρης

Μόνο αυτός ο τίτλος ταιριάζει στην ψευδή και ανυπόστατη ανακοίνωση του Δημάρχου που αφήνει πολίτες του να υδροδοτούνται στην Ελλάδα του 2015 από γεωτρήσεις, πηγάδια, υδροφόρες και αμιαντοσωλήνες.

Ο δήμαρχος που επιτρέπει αν δεν «προτρέπει» δημοτικούς του συμβούλους να προφασίζονται το μεσημέρι της 17ης ότι έχουν "τραυματιστεί" και να επισκέπτονται το νοσοκομείο των Καλαβρύτων για να υφαρπάξουν ιατρικές βεβαιώσεις.

Καθ όλη την διάρκεια της κράτησης τους όμως στο τοπικό αστυνομικό τμήμα γιατί δήμαρχε μας δεν παραπονέθηκαν για τον δήθεν τραυματισμό τους;

Μήπως το θυμήθηκαν μόλις σας ενημέρωσαν οι συνήθεις αυλοκόλακες και καταδότες σας όταν έφτασαν στο αστυνομικό τμήμα ότι ήδη εμηνύοντο;

Άριστος δικηγόρος δήμαρχέ μας δεν αμφιβάλλει κανείς ότι είστε. Καλό θα ήταν να είστε και καλός δήμαρχος που δυστυχώς δεν είστε. Μην διαστρεβλώνεται όμως γεγονότα που δυστυχώς για εσάς υπήρχαν ουκ ολίγοι μάρτυρες. Η δικαιοσύνη φυσικά και θα μιλήσει δήμαρχέ μας. Μην νομίζεται όμως ότι ζούμε στο Αφγανιστάν, επειδή έτσι επιδιώκεται να καταντήσετε τον δήμο μας, με νομικά τερτίπια και κατασκευάσματα όπως αυτά που προσπαθείτε να «στήσετε» το τελευταίο 24ωρο. Δεν θα κάνετε με αυτόν τον τρόπο τον λαό του δήμου μας να πιστέψει ότι είστε επιτυχημένος. Οι πολίτες έχουν ξυπνήσει έχουν ευτυχώς και αυτιά και μάτια και στα δικαστήρια που έρχονται για το χθεσινό γεγονός θα έχουν δυστυχώς για εσάς και στόμα...!!

Υ.Γ. Όσο για την άμεση διαγραφή μου που επιζητάτε από την δημοτική ομάδα του κ.Κατσικόπουλου, μήπως είναι το απωθημένο σας από την προηγούμενη δημοτική αρχή και την διαγραφή σας από εμένα με την παραίτηση μου από αντιδήμαρχος που με είχατε ορίσει εσείς ο ίδιος και ταυτόχρονα την ανεξαρτητοποίηση μου από την δημοτική σας ομάδα; Η μήπως είναι ψέματα στην τελευταία προεκλογική αναμέτρηση μου προτείνατε να συμμετάσχω ξανά στο ψηφοδέλτιό σας προτείνοντας μου αλλά πέντε ολόκληρα χρόνια αντιδημαρχίας παρουσία σημερινών σας δημοτικών συμβούλων αλλά και πολιτών του Δήμου μας; "Πηγή:http://www.kalavrytanews.com0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου