Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Δαφναίων Αθήνας και Πειραιά

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Δαφναίων Αθήνας και Πειραιά καλεί τα μέλη του Συλλόγου σε Τακτική Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση. Σας θέλουμε όλους κοντά μας για ηθική συμπαράσταση, για αγκάλιασμα του Συλλόγου μας ο οποίος είναι αναγκαίο να συνεχίσει την δραστηριότητά του ιδιαίτερα στις μέρες μας. Τα πρόσωπα εναλλάσσονται κι έτσι πρέπει να γίνεται. Με νέα μέλη, με νέα Διοίκηση θα υπάρξει καλύτερη λειτουργία του Συλλόγου, το ευελπιστούμε, το ευχόμαστε και το περιμένουμε.
Υποψηφιότητες για το νέο Δ.Σ. υποβάλλονται σύμφωνα με το Καταστατικό, 5 ημέρες πριν την ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης.
Οι ενδιαφερόμενοι για να είναι υποψήφιοι για το νέο Δ.Σ. πρέπει να υποβάλουν αίτηση μέχρι το βράδυ, ώρα 22:00 της Τρίτης 4 Νοεμβρίου 2014 στον Πρόεδρο κ. Άγγελο Καυγά τηλ. 6936761398 και σε όλα τα μέλη του Συλλόγου.
Ιδιαίτερα παρακαλούνται οι νέες και νέοι μας να πάρουν τη σκυτάλη από τους παλιότερους και με σύμμαχό τους τις δυνάμεις και τις γνώσεις τους να συνεχίσουν το έργο του Συλλόγου.

Τα θέματα που θα τεθούν είναι:
α) Διοικητικός Απολογισμός
β) Οικονομικός Απολογισμός
γ) Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής
δ) Εκλογή νέου Δ.Σ. και Ε.Ε.

Ημερομηνία Γενικής Συνέλευσης: 9 Νοεμβρίου 2014, ημέρα Κυριακή.

Τόπος Γενικής Συνέλευσης: Το ξενοδοχείο STANLEY στην πλατεία Καραϊσκάκη (Στάση Μετρό Μεταξουργείο). Σε περίπτωση που δεν θα υπάρξει απαρτία, η συνέλευση θα επαναληφθεί την επόμενη Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014, την ίδια ώρα, στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου