Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Καλάβρυτα: Βιωματικό Σεμινάριο για εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

«Διαμορφώνουμε ομάδα-Αναδεικνύουμε δημιουργικές πλευρές του εαυτού: Μια προσέγγιση στις συμπεριφορές που μας δυσκολεύουν», ήταν το θέμα που επεξεργάστηκαν, στον εθελοντικό τους χρόνο, 27 εκπαιδευτικοί που υπηρετούν σε σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης της περιφέρειας Καλαβρύτων.

Καλάβρυτα: Βιωματικό Σεμινάριο για εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης  Απο το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π. Ε. ΑχαΐαςΠιο συγκεκριμένα, το διήμερο βιωματικό σεμινάριο διάρκειας 8 ωρών, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 7/10 και την Τρίτη 14/10/2014 από 17:00-21:00 στο Αρχοντικό της Παλαιολογίνας στα Καλάβρυτα. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου οι εκπαιδευτικοί είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν με συναδέλφους τους, να ανταλλάξουν απόψεις και εμπειρίες και να επιμορφωθούν σε θέματα που αφορούν τη λειτουργία της ομάδας μέσα στην τάξη και τη διαχείριση συμπεριφορών.

Το Σεμινάριο διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του κ. Βαλμά Θεοφάνη, Σχολικού Συμβούλου της 9ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας Π.Ε Αχαΐας σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π. Ε. Αχαΐας. Τόσο, ο σχολικός Σύμβουλος όσο και η επιστημονική ομάδα του Κέντρου Πρόληψης, ευχαριστούν θερμά το Δήμο Καλαβρύτων για την παραχώρηση του Αρχοντικού της Παλαιολογίνας καθώς και τους εκπαιδευτικούς για την ουσιασιστική συμμετοχή τους και την εποικοδομητκή ανταλλάγή εμπειριών.

Πηγή:www.thebest.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου