Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Καλαβρύτων Αμβρόσιος: Η Χώρα μας έχει παραδοθεί στους Κατακτητές μας

Οι ξένες Δυνάμεις (λέγε με C.I.A, Μέρκελ, Διεθνές Νομισματικό Ταμείο -ή Δ.Ν.Τ-, Μασσωνία, Λέσχη Bilderberg, Σιωνισμό κλπ.), οι οποίες -είτε εμφανώς (Μέρκελ), είτε αφανώς (με την παγκοσμιοποίηση ή αλλοιώς "globalitation")- κυβερνούν την δύστυχη Χώρα μας δέν κλείνουν απλώς τα μάτια μπροστά στην εγκληματική διδασκαλία, που παρέχει το Κοράνιο, αλλά αντιθέτως -δυστυχώς- με πολλούς τρόπους ενισχύουν ευθέως και προστατεύουν το Ισλάμ, ως θρησκείαν, ενώ συγχρόνως προωθούν στη Χώρα μας τα στίφη των Μουσουλμάνων μεταναστών, ώστε να αλλοιώσουν τον χαρακτήρα της Πατρίδος μας και να κατακτήσουν -χωρίς πόλεμο- την χριστιανική Ελλάδα μας!
Για την αφύπνιση, όσων ασυμβίβαστων Ελλήνων νοιώθουν ακόμη την Ορθοδοξία και την Ελλάδα μέσα τους, δημοσιεύουμε ένα πολύ σύντομο, πλήν όμως πολύ χαρακτηριστικό, έγκλημα, όπως αυτό είδε το φως της δημοσιότητος μέσα από τό διαδίκτυο.
Παρακαλώ να προσέξετε και να νοιώσετε πόνο στην καρδιά σας:
  • βλέποντας ένα χέρι μιάς κοπέλλας, ματωμένο και πληγωμένο, που κρατάει με πάθος ένα μικρό σταυρουδάκι στο χέρι της! Την δολοφόνησαν εν ψυχρώ οι Τζιχανιστές!!!
  • Ή την φωτογραφία ενός ταλαίπωρου Αφρικανού -χριστιανού- που τόν έχουν πυρπολήσει και καίγεται στη μέση του δρόμου!
  • ή ένα Video, στο οποίο καταγράφεται ο ομαδικός βιασμός δύο νεαρών κοριτσιών.

Οι Μεγάλοι της Γης, αλλά και της Χώρας μας, δεν δίδουν σημασία σε όλα αυτά! Αποφάσισαν, λοιπόν, να κτίσουν Μουσουλμανικό Τέμενος στην καρδιά της Αθήνας, στην περιοχή του Βοτανικού, με έξοδα που θα βαρύνουν τον Προϋπολογισμό του Ελληνικού Δημοσίου! Το κόστος για την ανέγερση του Τζαμιού, σύμφωνα με πληροφορίες μας, θα φθάσει στο αστρονομικό ποσό των ΟΓΔΟΝΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ (80.000.000 €), θα καταβληθή δέ από τα Μυστικά Κονδύλια του Υπουργείου των Εξωτερικών! Όλα αυτά γίνονται σε περίοδο μεγάλης οικονομικής κρίσεως! Για τον έντιμο 'Ελληνα πολίτη χρήματα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Γιά τον Μουσουλμάνο, εν δυνάμει δε δολοφόνο και εν ψυχρώ εκτελεστή μας,χρήματα υπάρχουν και πολλά μάλιστα! Έτσι διέταξαν οι Μεγάλες Δυνάμεις, οι ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΜΑΣ! Και τώρα πια απ΄ εδώ και στο εξής δεν θα μπορούμε να λέμε και να γράφουμε όλα αυτά, αφού ο αντιτρομοκρατικός Νόμος το απαγορεύει! Μας απαγορεύει να σας πούμε, ότι το Κοράνιο διδάσκει: "σφάξτε τους απίστους!"
Ωσαύτως οι Σοφοί του Κοινοβουλίου και συγχρόνως ανεγκέφαλοι, όσοι δηλ. συνέταξαν και όσοι υπερψήφισαν τον αντιτρομοκρατικό Νόμο 4285/ΦΕΚ 191/τ. Α΄/10.09.2014 τώρα πλέον μας απαγορεύουν να σας πληροφορήσουμε, ότι το Κοράνιον των Μουσουλμάνων, "το Άγιο Κοράνιο" (κατά την ρήση του Παναγιωτάτου Οικουμενικού μας Πατριάρχου κ. κ. Βαρθολομαίου), μεταξύ άλλων ορίζει, ότι και οι σεξουαλικές διαστροφές επιτρέπονται! Κατά το Κοράνιο, λοιπόν, η παιδεραστία και η κτηνοβασία δεν αποτελούν εγκλήματα! Επί πλέον οι «σοφοί» του Ισλάμ έχουν φροντίσει να δώσουν συγκεκριμένες και αναλυτικές οδηγίες για την άσκησή τους! Συγκεκριμένα, ο Αγιατολάχ Χομεϊνί, ο οποίος τιμάται ως Άγιος από τους σιϊτες Μουσουλμάνους, ενέκρινε την σεξουαλική επαφή με ζώα, το βιασμό των γυναικών, αλλά και παιδιών κάτω των 4 ετών.
ΤΕΛΙΚΆ Ο ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΌΣ ΝΌΜΟΣ ΟΡΊΖΕΙ ΤΆ ΕΞΉΣ:
"ΌΠΟΙΟΣ ΜΕ ΠΡΌΘΕΣΗ, ΔΗΜΌΣΙΑ, ΠΡΟΦΟΡΙΚΆ Ή ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΎΠΟΥ, ΜΈΣΩ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΎΟΥ Ή ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΉΠΟΤΕ ΆΛΛΟ ΜΈΣΟ Ή ΤΡΌΠΟ, ΥΠΟΚΙΝΕΊ, ΠΡΟΚΑΛΕΊ, ΔΙΕΓΕΊΡΕΙ, Ή ΠΡΟΤΡΈΠΕΙ ΣΕ ΠΡΆΞΕΙΣ Ή ΕΝΈΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΈΣΟΥΝ ΔΙΑΚΡΊΣΕΙΣ , ΜΊΣΟΣ Ή ΒΊΑ ΚΑΤΆ ΠΡΟΣΏΠΟΥ Ή ΟΜΆΔΑΣ ΠΡΟΣΏΠΩΝ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΔΙΟΡΊΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΒΆΣΗ ΤΗ ΦΥΛΉ, ΤΟ ΧΡΏΜΑ, ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΊΑ, ΤΙΣ ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΚΈΣ ΚΑΤΑΒΟΛΈΣ, ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΉ Ή ΕΘΝΟΤΙΚΉ ΚΑΤΑΓΩΓΉ, ΤΟ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΌ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΌ, ΤΗΝ ΤΑΥΤΌΤΗΤΑ ΦΎΛΟΥ Ή ΤΗΝ ΑΝΑΠΗΡΊΑ, ΚΑΤΆ ΤΡΌΠΟ ΠΟΥ ΕΚΘΈΤΕΙ ΣΕ ΚΊΝΔΥΝΟ ΤΗ ΔΗΜΌΣΙΑ ΤΆΞΗ Ή ΕΝΈΧΕΙ ΑΠΕΙΛΉ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΉ, ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ Ή ΤΗ ΣΩΜΑΤΙΚΉ ΑΚΕΡΑΙΌΤΗΤΑ ΤΩΝ ΩΣ ΆΝΩ ΠΡΟΣΏΠΩΝ, ΤΙΜΩΡΕΊΤΑΙ ΜΕ ΦΥΛΆΚΙΣΗ ΤΡΙΏΝ (3) ΜΗΝΏΝ ΈΩΣ ΤΡΙΏΝ (3) ΕΤΏΝ ΚΑΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΙΚΉ ΠΟΙΝΉ ΠΈΝΤΕ ΈΩΣ ΕΊΚΟΣΙ ΧΙΛΙΆΔΩΝ (5.000 - 20.000) ΕΥΡΏ" (ΒΛ. ΆΡΘΡΟ 1 ΠΑΡΆΓΡ.1).
Αυτά, λοιπόν, θα είχαμε να πούμε με θάρρος, παρρησία και εντιμότητα πρός όσους σκέπτονται ακόμη χριστιανικά καί ελληνικά! Η Χώρα μας ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ έχει παραδοθεί στους ξένους Κατακτητές μας! Τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ δεν είναι το πρώτο θέμα, που θάπρεπε να σκεφθούμε! Η Χριστιανική Ελλάδα μας χάνεται!

+ Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ και ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ
Αίγιον, 15.10.2014

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου