Σάββατο, 5 Μαΐου 2012

Επικοινωνήστε μαζί μας...

Γεια σας,

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: ametoikos@gmail.com

H ύπαρξη του blog δεν θεωρείται αυτοσκοπός αλλά “ιδέα” επικοινωνίας και ανάδειξης του μικρού χωριού μας. Έτσι προσπαθούμε να έρθουμε σε άμεση επαφή με όλους τους πατριώτες που κατάγονται από το Πεύκο Καλαβρύτων. 

Ας κάνουμε αυτό το blog ένα χώρο επικοινωνίας, γνωριμίας, ανταλλαγής απόψεων και εμπειριών. Ας προσπαθήσουμε να γνωρίσουμε σε πόσα και ποια μέρη βρίσκονται συμπατριώτες μας. 1 σχόλιο:

  1. Γεια σου
    Ως αποτέλεσμα της χρηματοπιστωτικής και οικονομικής κρίσης έχετε πρόβλημα να πάρει ένα δάνειο στο επίπεδο των τραπεζών και άλλων χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων. Δεν έχετε να ανησυχείτε για. Θέλετε να επωφεληθούν από μια πίστωση για την κατάσβεση των έργων σας, θέλετε να επωφεληθούν από ένα υπόβαθρο του εμπορίου, θέλετε να λάβετε πίστωση για την χρηματοδότηση των σπουδών σας στο εξωτερικό, που θέλετε να αλλάξετε το αυτοκίνητο, σας εξοπλίσει με συσκευές, σας προσφέρουμε ένα νέο σπίτι. Απολαύστε πολλές μορφές προσωπικά δάνεια για να καλύψει όλες τις ανάγκες σας. Είμαι ένα άτομο με ένα κεφάλαιο που θα χρησιμοποιηθούν για να κάνουν τα δάνεια σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσχέρειες. Επωφεληθείτε από την εμπειρία μου είναι απλή και γρήγορη. Αν ενδιαφέρονται και σοβαρή, επικοινώνησε μαζί μου. Απευθείας μέσω e-mail: leferfrancisjean@gmail.com
    Καλά για εσάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή