Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Δάφνη: H Μαρία Παναγιωτακοπούλου πήρε το χρυσό μετάλλιο στο Muay Thai, στην Ταϋλάνδη

Παγκόσμια πρωταθλήτρια στέφθηκε η Μαρία Παναγιωτακοπούλου στην Ταϋλάνδη. Η πρωταθλήτρια του Muay Thai, η οποία έλκει την καταγωγή της από την Δάφνη Καλαβρύτων όπου και ζει η οικογένεια της, κατάφερε να κατακτήσει στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στην γενέτειρα του αθλήματος Muay Thai, στην μακρινή Ταυλάνδη το χρυσό μετάλλιο, κερδίζοντας στα σημεία την Ταϋλανδή αντίπαλό της.
Χάρη στη Μαρία Παναγιωτακοπούλου, η ελληνική σημαία θα κυματίσει στο πρώτο σκαλοπάτι του βάθρου και ο εθνικός ύμνος της Ελλάδας θα ακουστεί μέσα στην Μπανγκόκ.
Μετά το τέλος του αγώνα και τους πανηγυρισμούς η Μαρία Παναγιωτακοπούλου που έχει για προπονητή τον Κύπριο Παράσκο Παρασκευά, μίλησε στο σάιτ kalavrytanet.com για τη σπουδαία νίκη της, για τον δάσκαλό της και την οικογένειά της, μεγάλη αρωγό σ' αυτήν της την προσπάθεια. Στόχος της όπως είπε, είναι τον ερχόμενο Αύγουστο να κερδίσει και στον Λίβανο στο πρωτάθλημα Αραβικών χωρών.
Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στο σάιτ kalavrytanet, η Μαρία Παναγιωτακοπούλου, «άρχισα να προπονούμαι μαζί με τον δάσκαλό μου kru yai Parasko Paraskeua πριν από 8 μήνες με πολύ κόπο, αφιερώνοντας χρόνο, πηγαίνοντας πότε εγώ από Αθήνα στην Κόρινθο, που είναι η σχολή του, και πότε αυτός από Κόρινθο - Αθήνα για να βρισκόμαστε. Έτσι με σκληρή δουλειά κατορθώσαμε σήμερα να κατακτήσουμε την πρώτη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στη γενέτειρα του Muay Thai, την Ταϊλάνδη, και να φέρουμε στην Ελλάδα μας από 10.000 μίλια μακριά το χρυσό».
Πηγή - www.thebest.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου