Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Στους ΑΝΕΛ ο Νίκος Νικολόπουλος

Την ένταξή του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων ανακοινώνει ο Νίκος Νικολόπουλος.
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος και ο κ. Νικολόπουλος, θα επισκεφθούν για τον λόγο αυτόν το γραφείο του προέδρου της Βουλής προκειμένου να του επιδώσουν σχετική επιστολή.
Ο Νίκος Νικολόπουλος είχε διαγραφεί από την ΚΟ της ΝΔ, με απόφαση του προέδρου του κόμματος, Αντώνη Σαμαρά, τον Αύγουστο του 2012, μετά από ανάρτησή του στο διαδίκτυο, όπου έκανε λόγο για στρατηγικό αδιέξοδο και χαρακτήρισε όνειρο τη σημαία της επαναδιαπραγμάτευσης.
Το μεσημέρι συναντήθηκαν ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος και ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Νίκος Νικολόπουλος και συμφώνησαν τις λεπτομέρειες της συνεργασίας.
Ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος απέστειλε επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής ότι εντάσσεται στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Ο Πάνος Καμμένος ζήτησε από τον Νίκο Νικολόπουλο στο πλαίσιο του μεγάλου πατριωτικού, δημοκρατικού συνασπισμού και στο πλαίσιο της εκλογικής συνεργασίας των δύο κομμάτων να ξεκινήσει τον προεκλογικό αγώνα στην Αχαΐα, όπου οι πολίτες, αδιαλείπτως, από το 1989, επιλέγουν τον Νίκο Νικολόπουλο ως εκπρόσωπό τους στη Βουλή των Ελλήνων.
Κύκλοι από το Μέγαρο Μαξίμου ανέφεραν τότε για το γεγονός, ότι ο κ. Νικολόπουλος από την ημέρα της παραίτησής του, επιδιώκει με συστηματικό και προκλητικό τρόπο τη διαγραφή του, για άγνωστους λόγους, γνωστούς όμως σε αυτόν.
Τον Μάιο του 2013 ίδρυσε το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα Ελλάδας".
Ο ανεξάρτητος βουλευτής δήλωνε τότε, πως "οι Χριστιανοδημοκράτες δημιουργούν την νέα στέγη της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης, γιατί πιστεύουν ότι οι πολίτες που ψήφισαν τη ΝΔ στις τελευταίες εκλογές δεν είναι μνημονικοί" και επισήμανε ότι στον νοητό άξονα των ιδεολογικών προσδιορισμών, οι Χριστιανοδημοκράτες δεν τοποθετούνται πιο δεξιά ή πιο αριστερά από την Νέα Δημοκρατία, αλλά ακριβώς στη θέση που βρισκόταν η Νέα Δημοκρατία μέχρι τις πρόσφατες εκλογές.
Στο καταστατικό του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, όπως σημείωσε ο κ. Νικολόπουλος, περιλαμβάνονται αυτούσιες οι αρχές και οι αξίες που διατύπωσε το Μάιο του 1979 ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και τις οποίες οι Χριστιανοδημοκράτες θεωρούν πολύτιμη παρακαταθήκη, για να συμπληρώσει πως "αυτή η παρακαταθήκη δυστυχώς ξεχάστηκε από τη σημερινή ηγεσία της ΝΔ".
Πηγή :http://news247.gr/

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου