Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Τροχαίο στην '111' οδό Πατρών-Καλαβρύτων μεταξύ Οβρυάς και Καλλιθέας. Άγιο είχε ο οδηγός...

07/05/2013  [09:09]

ΠΑΤΡΑ-ΤΡΟΧΑΙΟ: Ο οδηγός ανέστη χωρίς μια αμυχήΚαι όμως, ο οδηγός βγήκε έξω λες και μόλις είχε παρκάρει το ΙΧ του. Το οποίο το είχε καταπιεί η πλαγιά, ωστόσο, σε βάθος 20 μέτρων. Συνέβη στην «111» εξαιτίας μιας προσπέρασης.


Αγιο είχε ο Αλέξανδρος Αναγνώστου, χθες το πρωί, το αυτοκίνητο του οποίου για αδιευκρίνιστους λόγους ξέφυγε από την πορεία του, στη διάρκεια προσπέρασης, στην εθνική οδό Πατρών-Καλαβρύτων, κοντά στην Κάβα Κυριαζή, μεταξύ Οβρυάς και Καλλιθέας.




Χωρίς να καταλάβει πώς, το αυτοκίνητο ενώ κατέβαινε από την Καλλιθέα με κατεύθυνση της Πάτρα, μετά από μία στροφή, και ενώ έκανε προσπέραση, έφυγε από τον δρόμο, που είναι υπερυψωμένος, και σπάζοντας τα προστατευτικά κιγκλιδώματα έκανε σλάλομ για να «προσγειωθεί » τελικά στα χωράφια, αφού εν τω μεταξύ έκανε και μια τούμπα στον αέρα. Το ευτύχημα είναι πως ο οδηγός Αλέξανδρος Αναγνώστου δεν υπέστη ούτε μια γρατσουνιά.


Ο Αλέξανδρος (εκ παραδρομής στο βίντεο αναγράφεται "Χρήστος") Αναγνώστου μιλά στο pelop.gr


Η Εθνική Οδός Πατρών-Καλαβρύτων, στο τμήμα από την Οβρυά ως την Καλλιθέα, μολονότι έχει γίνει πρόσφατα, είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος δρόμος επειδή οι στροφές του έχουν ανάποδη κλίση και έτσι αν ένα αυτοκίνητο, ιδιαίτερα στο καθοδικό ρεύμα, τρέχει λίγο περισσότερο από το κανονικό μπορεί πολύ εύκολα να βγει εκτός τροχιάς, όπως συνέβη χθες και δεν είναι λίγα τα τροχαία που έχουν σημειωθεί στο σημείο αυτό, κυρίως με αυτοκίνητα φορτηγά και νταλίκες.
Πηγή :pelop.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου