Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2012

Καστέλλι Καλαβρύτων - Εκδήλωση προς τιμή του Ιερέα του χωριού


Στις 29 Σεπτεμβρίου 2012 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο Καστέλλι Καλαβρύτων, προς τιμήν του Ιερέα του χωριού μας, Αρχιπρεσβύτερου Παπαζαφείρη Δημοσθένη, για τα 36 χρόνια ιεροσύνης και ιερουργίας στην Ενορία του Αγίου Γεωργίου.
Η εκδήλωση διοργανώθηκε με πρωτοβουλία του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου, του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας και «του Συλλόγου των Απανταχού Καστελλιωτών ο Άγιος Γεώργιος».
Την προσφορά του ως άνω Ιερέα ανέπτυξε με ομιλία του ο συγχωριανός μας, δάσκαλος Παναγιώτης Γεωργακόπουλος καθώς επίσης και ο Αθανάσιος Γιαννακόπουλος ο οποίος εκ μέρους του Συλλόγου, ως Πρόεδρος, του απένημε αναμνηστική τιμητική πλακέτα.


Την επομένη (30-9-2012) μετά την τέλεση της θείας λειτουργίας, του προσεφέρθη εικόνα του Αγίου Γεωργίου, από το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του χωριού.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πολλοί καστελλιώτες και τίμησαν με την παρουσία τους την προσφορά του Ιερέα στο χωριό μας....
Του ευχόμαστε υγεία και μακροημέρευση στον συνταξιοδοτικό του βίο, και ευελπιστούμε με τη βοήθεια του Θεού, να έχει τη δύναμη να ιερουργεί και στο εξής στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου του χωριού μας......!!!!

Ο Πρόεδρος «του Συλλόγου των Απανταχού Καστελλιωτών ο Άγιος Γεώργιος»
Αθανάσιος Γιαννακόπουλος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου