Κυριακή, 30 Σεπτεμβρίου 2012

Απίστευτη πρόκληση Αλβανών στα Καλάβρυτα - video σοκ


 Το ανακαλύψαμε αργά χθες το βράδυ και πραγματικά δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε. Το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS  είναι στην δυσάρεστη θέση να δημοσιέυσει ένα απίστευτο γεγονός.
Απίστευτη πρόκληση ομάδας Αλβανών στα Καλάβρυτα με βίντεο που ανέβασαν στο youtube (21/8) γυρισμένο  σε πλαγιά του Χελμού, όπως οι ίδιοι αναφέρουν. Πυροβολούν με καλάζνικωφ την Ελληνική σημαία, βρίζουν χυδαία και απειλούν. Το προκλητικό βίντεο υπογράφει η ομάδα Motorristat Fierak Albanian Stunt (σελίδαhttp://www.facebook.com/pages/-Motorristat-Fierak-Albanian-Stunt-/302755649780139?ref=hl)
Να σημειώσουμε οτι φωτογραφίες (που φαίνονται και πρόσωπα) και είναι σχεδόν όλες από Καλάβρυτα υπάρχουν στην ομάδα του facebook που υπογράφει και παραπέμπει.

Δεἰτε παρακάτω το Video σοκ !!!


νεα ενημερωση 11:04πμ---το βίντεο μόλις κατεβηκε απο το youtub. Τα στοιχεία όμως όλα υπάρχουν και ηδη η αστυνομία Καλαβρύτων διενεργεί έρευνες

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 16:50 --- Το επίμαχο βίντεο μετά τον αποκλεισμό του από το youtoube ανέβηκε πάλι από άλλο κανάλι του youtoube. Θα πρέπει να σημειωθεί οτι στην νέα του προβολή δεν αναφερουν όπως το πρώτο τα Καλάβρυτα (προσέξτε τις φωτογραφίες παρακάτω από το πρώτο βίντεο όπου αναφέρουν το Χελμός Καλάβρυτα) Για το άν πραγματι είναι γυρισμένο στο Χελμό διενεργείται έρευνα. Ένα είναι το σίγουρο οτι το πρώτο βίντεο το υπέγραψαν όπως έχουμε αναφέρει τα μέλη της ομάδας   http://www.facebook.com/pages/-Motorristat-Fierak-Albanian-Stunt-/302755649780139?ref=hl) όπου σε φωτογραφίες τους αποδεικνύουν οτι ζουν και εργάζονται στα Καλάβρυτα και ήδη εχουν αναγνωρίσει.

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 18:00 Το κανάλι του youtube από το οποίο έγινε το ανεβασμα του συγκεκριμένου βίντεο ανήκει σύμφωνα με το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε νεαρή κοπέλα αλβανικής καταγωγής κατοικο ευρύτερης περιοχής των Καλαβρύτων.Το οξύμωρο είναι οτι έχει ανεβάσει και στιγμιότυπα από την.... παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου στα Μαζέικα!!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Πηγή : ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου