Σάββατο, 6 Οκτωβρίου 2012

Αποκρυφιστική - Παραθρησκευτική οργάνωση στα Καλάβρυτα


Αποκρυφιστική - Παραθρησκευτική οργάνωση στα Καλάβρυτα - Ιδρυτής της  ο Γερμανός Άγκνι αυτοαποκαλούμενος και Βούδας Δεν είναι η πρώτη φορά που στα Καλάβρυτα και στην ευρύτερη περιοχή δραστηριοποιούνται τέτοιες ομάδεςTην εμφάνισή της στα Καλάβρυτα έκανε εδώ και λίγες μέρες ομάδα παραθρησκευτικής - αποκρυφιστικής οργάνωσης που έχει απλώσει τα πλοκάμια της σε όλη την Ελλάδα με την ονομασία Alpha Chi Consultans - Σύμβουλοι του Αρχέγονου Φωτός. Όπως αναφρέρει το kalavrytanews, στόχος της ομάδας η "προσέλκυση" αφελών στη μάζωξη της οργάνωσης την Κυριακή 07/10/2012 στο Βέλο Κορινθίας.
Ιδρυτής της ομάδας ο Γερμανός Άγκνι αυτοαποκαλούμενος και Βούδας, που από την δεκαετία του 80, άρχισε στη Γερμανία να εκπαιδεύει "πνευματικούς συμβούλους" δημιουργώντας ένα αποκρυφιστικό δίκτυο σε όλο τον κόσμο.
Εδώ και 20 χρόνια διοργανώνουν τα "σεμινάρια" όπως τα αποκαλούν με την ονομασία: "Δρόμο Προς το Φώς®“ και στο κάλεσμά τους χαρακτηριστικά αναφέρουν:
"Εάν θέλετε όμως καθοδήγηση και βοήθεια και θέλετε να επιταχύνεται τις διαδικασίες, βρείτε το δάσκαλο σε οποιαδήποτε πολιτεία, οπού προσφέρει το «Δρόμο προς το Φως».
Εάν λέτε ότι ‘κάνετε την δουλειά σας, τους διαλογισμούς σας, τις προσευχές σας, τα κάνω κάθε μέρα, μέρα με τη μέρα’ είναι καλό.Αυτή τη χρονιά οι ουρανοί θα ανοίξουν πολύ πιο εύκολα για εσάς ώστε να αναγνωρίσετε τους εαυτούς σας, σε σχέση με τα άλλα χρόνια.
Η χρονιά του 2012 θα είναι υπέροχη!!!Θα έχετε τη δυνατότητα να συνδεθείτε με τόσα πλάσματα με όλους τους αγγέλους με τους Αβαταρ, με τους ουρανούς μας, με τις αδερφές-αδερφούς ψυχές."
Πρόκειται για μια αποκρυφιστική οργάνωση - θρησκεία με ανατολικές ρίζες που χρησιμοποιούν ανορθόδοξες «θεραπευτικές» μέθοδους που προϋποθέτουν και θεμελιώνονται σε εξωχριστιανικές περί Θεού, κόσμου και ανθρώπου αντιλήψεις τις οποίες, συνήθως εν αγνοία τους, οικειοποιούνται οι άνθρωποι πού τις χρησιμοποιούν.
Χρησιμοποιούν μέθοδους όπως βελονισμό, Feng–Shui, αρωματοθεραπεία, yoga και τελετές διαλογισμού.
Δεν είναι η πρώτη φορά που στα Καλάβρυτα και στην ευρύτερη περιοχή δραστηριοποιούνται τέτοιες ομάδες.
Οι φωτογραφίες  είναι από τελετές της εν λόγω ομάδας στην Ελλάδα και βρίσκονται δημοσιευμένες στο Alpha Chi Consultant ACC.GR


ΠΗΓΗ: kalavrytanews.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου