Κυριακή, 4 Μαρτίου 2012

Σιγκάθια



Υλικά:
1 βάζο κορφή ( το βούτυρο από το φρέσκο γάλα), Λίγο αλάτι, Μισό βάζο καλαμποκάλευρο



Εκτέλεση:
Βάζουμε την κορφή στην κατσαρόλα και αφού ζεσταθεί ρίχνουμε το αλεύρι, το αλάτι και το ανακατεύουμε, αυτό σιγά σιγά βγάζει βούτυρο το οποίο σουρώνουμε και το κρατάμε για να το ρίχνουμε στα φαγητά, αφού το στραγγίσουμε 2-3 φορές την κρέμα που έχει γίνει την βάζουμε στα πιάτα ( τρώγονται κρύα).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου